Cheryl Cole palasi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole kuului aikoinaan kotimaassaan suureen suosioon nousseeseen Girls Aloud -tyttöbändiin, ja maailman seksikkäimmäksi naiseksi valittu kaunotar oli pitkään yksi seuratuimmista julkkiskaunottarista. Viime aikoina Cheryl ei ole enää otsikoissa juuri komeillut.

Cheryl Cole herätti hiljattain kohua isokokoisella ruusutatuoinnilla, jonka hän otti takapuoleensa. Nyt hän on astellut pitkästä aikaa julkkisbileisiin osallistuessaan Capital Radio Summertime Ball -juhliin Lontoon Wembley Stadiumilla. Nyt Cheryl on jälleen ajankohtainen palattuaan X Factor -ohjelman tuomaristoon.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.