Naisten pikkuhousu-uutuus yllättävän niukka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten alushousujen saralla ei ole tapahtunut kovinkaan merkittävää teknologista kehitystä vuosikymmeniin, vaikka pieniä innovaatioita niihin onkin kehitelty. Nyt on kuitenkin lanseerattu kokonaan uudenlainen pikkuhousu, joka muistuttaa kooltaan enemmän postimerkkiä kuin alushousuja.

C-strings Direct -niminen verkkosivusto on ryhtynyt myymään niukkuudessaan aivan omalle tasolleen nousevia pikkuhousuja, jotka koostuvat ainoastaan pienenpienestä naisen intiimialueen peittävästä lätkästä ja siihen kiinnitetystä takapuolelle ulottuvasta kaaresta. Katso kuvat tästä.

Tuotteita on myynnissä lisäksi myös muun muassa Amazonin verkkokaupassa 24 dollarin hintaan. Amazonin käyttäjäarvioissa tuote on saanut ristiriitaisia arvioita. Mikäli se ei ole mukavin mahdollinen vaihtoehto, niin se voi tulla tarpeeseen esimerkiksi julkkisten suosimien läpikuultavien iltapukujen alla.