Tanssivat kissat poseeraavat – näin tanssi käy ihmisten kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissat, nuo neljällä tassulla kulkevat hännälliset otukset, joiden katseessa on aina jotain salaperäisen ihanaa. Kissoista voi saada itselleen luottolemmikin ja parhaan kaverin, joka jaksaa touhuta mukana päivän askareissa, mutta viihtyy myös omissa oloissaan.

YouTube
YouTube

Hännällisten karvakuonojen tiedetään myös olevan hyvin notkeita, joten ne leikkivät mielellään hieman rajumpiakin leikkejä ihmisten kanssa, jolloin hypitään seinille ja juostaan villisti. Nyt Daily Mailiin on julkaistu ihmisten kanssa tanssivien kissojen kuvia. Kissatanssi on oikea harrastus ja lajista on tehty myös Dancing With Cats -niminen kirja. Katso tanssivien kissojen kuvat tästä.

Kissat oppivat samoja asioita kuin koiratkin, mutta itsenäisemmän luonteen takia niiden kouluttaminen vaatii omistajalta enemmän pitkäjänteisyyttä ja malttia. Kissoja voi opettaa noutamaan, istumaan ja tulemaan luokse esimerkiksi makupalojen avulla. Mikäli tahtoo viedä harrastuksen pidemmälle, voi kissojen kanssa ryhtyä harrastamaan jopa agilitya.