Arnold Fartzeneggerin hervoton pierukooste – internetin sekavinta antia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Arnold Schwarzenegger on yksi tunnetuimmista toimintaelokuvien tähdistä. Hän on voittanut kehonrakennuksen arvostetuimman Mr. Olympia -kilpailun seitsemän kertaa ja toiminut Kalifornian kuvernöörinä vuosina 2003 – 2011. Nykyisin Arnold toimii vapaana taiteilijana ja tekee siinä sivussa muutamia elokuvia.

YouTube
YouTube

Verkon kätköistä löytyy mitä erikoisempia videoita, ja nyt eräs tuotos on noussut saman tien viihdelehtien otsikoihin. Kyseessä on Distractotron Channelin tekemä parodiavideo, jonka tähtenä on Arnold Fartzenegger, joka nimensä mukaisesti piereskelee elokuvissaan.

Taannoin internetissä levisi video, jolla Arnold ajeli tankilla murskaten sillä kaiken eteensä sattuvan. Hyväntekeväisyyden nimissä videolla murskattiin muun muassa taksi, sohva, piano, DVD, painot, täytekakkuja ja kuplamuovia. Jatkossa osa lahjoittajista pääsee murskaamaan tavaroita yhdessä Arnoldin kanssa.