Autoilija kuvasi karun videon juhannusliikenteestä – rekka liimattuna takapuskuriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten verkossa ihmetytti rekkakuskin kuvaama video, jossa Skoda-henkilöauto teki vaarallisen ohituksen ja yritti sen jälkeen aiheuttaa tahallaan peräänajon. Video tuli myös poliisin tietoon, ja viranomaiset aloittivat asian tutkinnan. Nyt vuorossa on toisenlainen video.

Julkaisu käyttäjältä Jouni Salmi.

Tällä kertaa Facebookissa on julkaistu yksityisautoilijan juhannusliikenteessä kuvaama video, jossa rekkakuski vuorostaan aiheuttaa kysymyksiä toiminnallaan. Rekan kuljettaja on nimittäin unohtanut turvavälin ja ajaa aivan lapsiperheen auton takapuskurissa mahdollisesti ohituspaikkaa odottaen.

– Eilen juhannuksen paluuliikenteessä koettiin hieman ikävähkö tilanne, kun monen kymmenen kilometrin matkan ajan perässä roikkui Kuljetusliike Peltokorpi Oy:n Volvo täysperävaunuyhdistelmä, videon esittelyssä kerrotaaan.

– Ajoimme autojonossa klo 14-15 välillä Konginkangas – Tikkakoski ihan rajoitusten mukaisesti noin 80Km/h nopeutta ja tämä ”teiden ritari” oli sitä mieltä, että lapsiperheen auton takapuskurissa on mukava roikkua.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.