Isän ja 12-vuotiaan tyttären tanssi herkistää

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisella McKenzie Careyllä todettiin alle kaksivuotiaana mitokondrioiden toiminnan häiriöistä aiheutuva sairaus, jonka johdosta hän ei kykene puhumaan tai kävelemään. Sairaus ei kuitenkaan ole hidastunut neitokaisen tahtia tai himmentänyt hänen elämäniloaan.

YouTube
YouTube

Nyt 12-vuotias tyttö on koskettanu monia isänsä kanssa suorittaman tanssiesityksen myötä. Kaksikko esitti oman koreografiansa Miley Cyrusin The Climb -kappaleeseen kauneuskilpailussa. McKenzien äiti Tammy on kertonut CBC 6 Newsille, että he ovat miehensä Miken kanssa tytön ääni ja jalat.

Isä on kertonut tanssivansa tyttärensä kanssa inspiroidakseen muita ihmisiä. Pikkutytön lempipuuhiin lukeutuu isänsä kanssa tanssimisen lisäksi koulun käyminen ja erilaisiin kilpailuihin osallistuminen. McKenzien tila on pysyvä, mutta perhe ottaa rahalahjoituksia vastaan erilaisten vaihtoehtoishoitojen kustannuksia varten.