Bändin esiintyminen karusti pieleen – yleisö pidätteli nauruaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Nuoret muusikot haluavat usein esiintyä niin monessa tilaisuudessa kuin vain suinkaan mahdollista. Tämä kokemuksien kerääminen on erittäin oleellista esiintymistaitojen kehittämisessä. Nyt eräs nuorten muusikoiden esiintyminen on opettanut pojille sen, kuinka pahasti keikka voikaan mennä pieleen.

YouTube
YouTube

Hauskan tapauksen keskiössä on Rubber Band -nimisen yhtyeen esiintyminen. Bändi koostuu Grosse Pointen musiikkiakademiassa opiskelevista koulupojista. Nuorukaiset esittivät koulunsa juhlassa cover-version Weezerin Undone-kappaleesta.

Show ei kuitenkaan sujunut täysin suunnitelmien mukaan. Koulun julkaisemalla YouTube-videolla nimittäin nähdään, kuinka erikoiseen tapahtumaan esitys lopulta päättyikään. Pojille jäi varmasti lähtemätön muisto siitä, että joskus esiintymiset vain menevät näyttävästi mönkään.