Mies myy autenttisen seksinukkensa 4 500 dollarilla: ”Ei koskaan väitä vastaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aidoilta ihmisiltä näyttävät seksinuket ovat vallanneet markkinat viime vuosien aikana. Nukeista tehdään nykyaikana yhä laadukkaampia ja aidomman tuntuisia. Osa miehistä on jopa rakastunut hiljaiseen seksikumppaniinsa, ja maailmalla on perustettu seksinukkeyhdistyksiä ja tapaamisia. Nyt yksi nukeista on myynnissä.

Los Angelesin alueelle on tullut myyntiin RealDoll-yhtiön laadukas seksinukke nimeltään Amber. Craigslistille myynti-ilmoituksensa pannut mies on kertonut, että hän joutuu myymään kolmen vuoden ajan rakastajattarena toimineen seksinuken mustasukkaisen tyttöystävän takia. Hän kertoo tavanneensa Amberin kolme vuotta sitten Las Vegasissa Adult Entertainment Expo -messuilla. Hän pyytää nukesta 4.500 dollaria.

– Vaikka hänellä on hieman heikot ruoanlaittotaidot, hän ei väitä koskaan vastaan ja tahtoo tyydyttää kaikki seksuaaliset halusi. Hänellä on upea peppu ja 34D-kuppikoko. Uskomaton suutelija. Lisäksi hän rakastaa automatkailua ja voit ajaa hänen kanssaan kimppakyytikaistalla.