Motoristi raivostui TV-kuvausryhmälle – karma kosti välittömästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvaaminen yleisellä paikalla on yleensä sallittua länsimaissa, kuten Suomessa ja Yhdysvalloissa. Kaikki eivät sitä kuitenkaan tiedä, ja siksi asiasta syntyy ajoittain erimielisyyksiä niin Suomessa kuin rapakon takanakin. Nyt Yhdysvalloissa eräs motoristi raivostui televisiouutisten kuvausryhmälle.

YouTube
YouTube

Kuvausryhmä oli raportoimassa sillalle San Franciscon maineikkaan sillan liepeille luvattomasti pysäköivistä autoilijoista, kun se kuvasi vahingossa myös väärään suuntaan kaahanneen moottoripyöräilijän. Motoristi tuli sen jälkeen tivaamaan toimittajalta ja kuvaajalta, että mitä he kuvasivat ja millä oikeudella.

Lopulta mies poistui suuttuneena paikalta, mutta sai huomata raivokohtauksensa tulleen kalliiksi. Sillä välin paikalle oli nimittäin tullut poliisipartio, joka antoi miehelle sakot väärään suuntaan ajamisesta. Motoristi olisi todennäköisesti selviytynyt sakoitta, ellei hän olisi jäänyt raivoamaan kuvausryhmälle.