Pöllö lensi miehen keittiöön – seurauksesta tuli heti nettihitti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kissavideoiden vahvana haastajana ovat herttaisten pöllöjen tähdittämät taltioinnit, joissa ilmeikkäät linnut tekevät erilaisia asioita. Pöllöt ovat erityisen suloisia siksi, että niiden pää näyttää isolta muuhun sulkien peittämään vartaloon verrattuna.

YouTube
YouTube

Nyt eräs pöllö on päätynyt hieman väärään paikkaan. Colton Wright -niminen käyttäjä julkaisi YouTubessa videon, jolla nähdään hänen keittiöönsä lennähtänyt pöllö. Sinänsä harmiton eläin sai miehen melko hermostuneeksi.

Wrightin mukaan hän sai 40 minuutin hermoilemisen jälkeen tehtyä tilanteelle jotain. Mies otti avukseen siivoamiseen käytettävän Swiffer-mopin. Siivousvälineen avulla lievästi panikoiva mies sai kuin saikin eläimen ulos. ”Pöllökuiskaajan” tallentamaa huikeaa videota on sittemmin käyty ihailemassa jo yli 1,7 miljoonaa kertaa.