Tältä näyttää tulevaisuuden autoilu – matka sujuu elokuvia katsellen

Autot Digi · Stara.fi

Itse ajavat autot tekevät parhaillaan kovasti tuloaan, sillä niiden kehittäminen on jo melko pitkällä useissa teknologia-alan yrityksissä. Itseajavien autojen uskotaan tulevaisuudessa vähentävän merkittävästi ruuhkia. Nyt autojen tulevaisuuden sisätiloista on esitetty konsepti.

Rinspeed
Rinspeed
Rinspeed
Rinspeed

Sveitsiläinen autovalmistaja Rinspeed on esitellyt kuvia konseptista, jossa itseajavan auton matkustajat voivat ottaa rennosti koko matkan ajan. Autojen matkustamoista tulee kehityksen myötä kotiteattereineen varsinaisia rentoutumiskeskuksia.

Kääntyvät penkit ja suuret elokuvanäytöt ovat osa Rinspeedin XchangE-nimistä visiota tulevaisuudesta. Mallikuvissa autoon on asennettu 32-tuumainen 4K-resoluutioinen näyttö. Kuvissa nähtävä konsepti on suunniteltu nykyisin jo olemassa olevan Tesla Model S -sähköauton sisään. Matkustamoon on otettu mallia lentoyhtiöiden bisnesluokkien tulevaisuuden suunnitelmista.