Formulatähden luksuselämää: Kolmen bikinimallin kanssa huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulatähdet tienaavat huikeita summia varsinkin menestyessään, ja moni entinen F1-tähti on jäänyt eläkkeelle pankkitilit pullollaan rahaa. Eräs heistä on aikoinaan hyvin menestynyt Eddie Irvine, joka viettää parhaillaan lomaa Portofinon vesillä.

Neljä F1-osakilpailuvoittoa urallaan ottanut rattimies viettää nykyisin eläkepäiviä omaisuudestaan nauttien. Portofinossa hänet kuvattiin eilen lekottelemassa näyttävällä huvijahdilla seuranaan kolme kaunista nuorta bikinikaunotarta.

Edmund ”Eddie” Irvine on irlantilainen formulatähti, joka aloitti formulauransa vuonna 1988 ja pääsi F1-kuljettajaksi vuonna 1993 Jordan-tallin kuljettajana. Lähimmäksi maailmanmestaruutta Irvine pääsi sijoittuessaan vuonna 1999 toiseksi Mika Häkkisen viedessä mestaruuden. Hän vetäytyi F1-radoilta vuonna 2002 yhteensä 148 kisan jälkeen. Tammikuussa 2014 Irvine tuomittiin puoleksi vuodeksi vankeuteen milanolaisessa yökerhossa sattuneesta pahoinpitelystä.