MM-kisojen koskettavin tilanne: Futistähti sitoi pikkupojan kengännauhat

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa parhaillaan käynnissä olevat jalkapallon MM-kisat ovat tarjonneet lajin harrastajille ja faneille runsaasti suuria tunteita. Eräs kisojen eniten tunteita herättäneistä valokuvista ei kuitenkaan esitä varsinaista pelitilannetta, vaan jotain aivan muuta.

Australialainen futistähti Mark Bresciano sitoi nimittäin kainalosauvoja käyttäneen pikkupojan kengännauhat juuri ennen joukkueensa Chile-peliä. Kuva päätyi nopeasti verkkoon ja on viime päivinä levinnyt erittän laajalle muun muassa useiden televisiojättien some-ryhmissä. Suomessa tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Urheiluviikko.

– Tein sen, mitä jokainen vanhempi ja pelaaja tekisi, Bresciano perusteli tekoaan Courier Mail -lehden mukaan.