Isä vihaa poikansa tatuointeja – poika kuvasi reaktiot uusiin mustekuviin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuoinnit olivat aikoinaan merimiesten tapa koristella kehoaan. Nykyään jo yleisempi tapa herättää silti varsinkin vanhemmissa kansalaisissa usein paheksuntaa. Yksi tällainen henkilö on eräs isä, joka tähdittää verkossa nopeasti leviävää videota.

YouTube
YouTube

Isä ei millään tavalla hyväksy poikansa tatuointeja. Mies myös ilmaisee estotta paheksuntaansa. Poika on kuvannut videolle hetkiä, jolloin hänen isänsä näkee hänen hankkimansa uudet tatuoinnit.

Isä ei edes yritä peitellä pettymystään poikansa tatuoinneista. Mies kiroaa videolla ääneen poikansa mustetöiden johdosta. Paheksuva isä on sittemmin herättänyt huomiota ympäri maailmaa, ja hänen tähdittämäänsä videota on käyty tarkastelemassa YouTubessa jo yli 1,9 miljoonaa kertaa.