Izabel Goulart rentoutui bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee parhaillaan nousua muotimaailmassa. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Nyt 29-vuotias eteläamerikkalainen kaunotar on päätynyt paparazzien kameroiden eteen viettäessään aikaa espanjalaisella rannalla. Izabel Goulart rentoutui värikkäissä bikineissä poseerattuaan viikonloppuna kuvauksissa Ibizalla.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.