Oletko astunut LEGO-palikan päälle? Sitten tiedät miltä tämä tuntuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen LEGO-palikoilla joskus leikkinyt tai sitä tekevien lasten kanssa aikaansa viettänyt tietää, mikä on todellisen kivun määritelmä. Se on lattialla lojuvan LEGO-palikan päälle astuminen.

Siksi onkin loogista, että LEGO-palikoilla kävely on länsimaisen kulttuurin vastine joissain uskonnoissa siirtymäriittinä ja rohkeuden mittarina toimivalle tavalle kävellä tulisilla hiilillä. Yhdysvaltain Portlandissa sijaitseva Bull Moose -musiikkikauppa on keksinyt tämän, ja osana LEGO-elokuvan mainostamista kauppaan on tehty alusta LEGO-tulikävelylle.

Asiakkaita ei onneksi pakoteta vastaanottamaan kävelemään palikoiden päällä, mikäli he haluavat ostaa LEGO-elokuvan omakseen. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko kukaan onnistunut suorittamaan tuskallista haastetta loppuun saakka.