Linja-automatka Himalajalla ei sovi heikkohermoisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuorikiipeilijät joutuvat panemaan itsensä likoon mahtavia maisemia ja maamerkkejä saavuttaakseen. Toisinaan pelkästään kiipeilypaikalle päästäkseen seikkailijat joutuvat ylittämään vaarallisia paikkoja. Mick Fowler on julkaissut erään kauhua herättävän linja-automatkan videona Facebookiin.

Jotta kiipeilijä pääsi ystävineen Himalajan vuorille, joutui hän ensin taittamaan vaarallisen matkan Kishtwar National Parkin läpi vuorenrinteitä pitkin kulkevaa tietä pitin. Kapea serpentiinitie ei sovellu heikkohermoisille, ja pelkästään kiipeilypaikalle pääseminen aiheuttaa suuria sydämentykytyksiä minibussin kyydissä istuville.

(Alla oleva video tulee suoraan Facebookista, joten sen latautuminen voi kestää tavallista pidempään.)

Viime syksynä julkaistu video aiheuttaa katsojalle sopivan määrän jännitystä ja käsien hikoilua. Matka kulkee muun muassa ahtaista raoista ja vesiputouksen alta. Toivottavasti perillä oli bussille kääntöpaikka, että se ei joutunut peruuttamaan samaa reittiä takaisin alas.