Suárez ei ole ainoa nolo jalkapallotähti – katso tämä mokakooste

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Jalkapallo on uskomattoman suosittu laji ympäri maailmaa, mutta tänään sen maine sai taas kolauksen, kun Luis Suárez puraisi D-lohkon päätösottelussa Italian Giorgio Chiellinia (Katso video alta). Hän ei ole kuitenkaan ainoa nolo jalkapallotähti.

YouTube
YouTube

Nyt kisojen kunniaksi on koottu video, jolla nähtävät pelaajat eivät aivan yllä MM-tasolle. Huikea video on täynnä erilaisia jalkapallomokia. Harrastelijapelaajat pääsevät videolla näyttämään, kuinka erikoisella tavalla jalkapallon kanssa voikaan sählätä. Useimmat pelaajista onnistuvat potkaisemaan pallon kohti omia tai pelikaverin kasvoja.

FailArmyn YouTube-videolle on päätynyt myös hieman kunnianhimoisempia mokia. Osa on esimerkiksi päättänyt leikkiä tulella sytyttämällä jalkapallon tuleen ennen sen potkaisemista. Tästä ei luonnollisestikaan voi seurata mitään hyvää, kuten noin 1,8 miljoonaa videon katsellutta ihmistä ovat varmasti huomanneet.