No nyt on hyvin koulutettuja koiria – tästä saa ottaa mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmiset usein parjaavat koiria tai kissoja niiden huonosta käytöksestä, jos eläimet hyppivät, purevat tai raapivat. Usein syy on kuitenkin omistajassa, sillä lemmikit tarvitsevat hellyyttä, huolenpitoa, rajoja ja rakkautta sopivassa suhteessa. Ihminen on aina laumansa pomo ja hyvin koulutettu eläin tietää sen.

YouTube
YouTube

Eläimet oppivat yleensä aina oman nimensä, mutta nimeä voi käyttää myös muuten lemmikin kouluttamiseen. Nyt nähdään viiden koiran lauma, joka tottelee omistajaansa kuuliaisesti. Koirat eivät hyppää pois auton takapaksista ulkoilemaan ennen kuin omistaja on antanut niille siihen yksi kerrallaan luvan. Moni voi kuvitella, kuinka innoissaan koirat ovat.

Toisin sanoen omistajan tekemä koulutustyö on ollut erinomaista, ja hä on jakanut saavutuksistaan lukuisia videoita nettiin. Lemmikkieläimet voi opettaa tunnistamaan nimensä ja jatkokoulutuksella eläimiä voi kouluttaa nimen avulla myös saapumaan luokse tai suorittamaan temppuja erilaisia äänenpainoja tai kädenliikkeitä apuna käyttäen.