Pysäyttävä kaloripommi! Uppopaistettu donitsi-pekoni-juustohampurilainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu jatkuvasti uutisia ravintoloiden ruoka-annoksista, jotka ovat poikkeuksellisen suurikokoisia tai rasvapitoisia. Monet ruokapaikat tuntuvatkin lähes kilpailevan sillä, kuka kehittelee erikoisimman ja huomiota herättävimmän rasvapommin.

Tuorein rasvaisten herkkujen ystävien päiväuni tulee Kanadasta. Calgaryssa vuosittain järjestettävässä Calgary Stampede -tapahtumassa tarjoillaan tänä vuonna uppopaistetuista donitseista valmistettuja juustohampurilaisia, joiden täytteenä on pekonia. Jos tätä herkkua nauttiessa sydänkohtaus ei ole lähellä, se ei ole koskaan.

Uppopaistettu donitsi-pekoni-juustohampurilainen ei ole ainoa Calgary Stampedessa tarjoiltava erikoinen ruoka. Metro-lehden mukaan tapahtumassa tarjoillaan tänä vuonna rohkeille herkkusuille myös muun muassa skorpionipizzaa, krokotiiliburgeria ja yli puolimetristä makkaraa.