Vanhus näytti mallia: 81-vuotias hyppäsi laskuvarjolla!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laskuvarjohyppääminen ei ole lajina kaikkien mieleen. Moni korkeiden paikkojen pelosta kärsivä ei esimerkiksi välttämättä lähtisi kovinkaan helposti suorittamaan laskuvarjohyppyä. Nyt brittiläinen vanhus on osoittanut, että hänellä riittää kanttia monia nuorempiansakin enemmän.

YouTube
YouTube

81-vuotias Charmaine Coleman on hypännyt elämänsä ensimmäisen laskuvarjohypyn. Naisen mukaan hän ei koe olevansa vanha, vaikka hänen kehonsa onkin jo alkanut antamaan periksi, London Live kertoo. Myös 77-vuotiaan Ray Pearsonin oli tarkoitus suorittaa tandemlaskuvarjohyppy, mutta miehen huonokuntoiset polvet estivät hyppäämisen.

Charmaine kuitenkin pääsi toteuttamaan hurjan hypyn. Innostunut vanhus kertoi London Livelle ennen hyppyä, että hän odottaa innolla sitä, että hänet sidotaan mieheen kiinni hypyn ajaksi. Hyppy onnistui erinomaisesti ja kokemus jää varmasti elävästi naisen mieleen.

– Loistavaa! Upeaa! Charmaine Coleman huudahteli maahan päästyään.