Emily Ratajkowski topless-kuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalais-amerikkalainen huippumalli Emily Ratajkowski nousi maailmanmaineeseen esiinnyttyään Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla vähissä pukeissa. Ensimmäisen mallisopimuksensa jo 14-vuotiaana saanut kaunotar on sittemmin tuttu näky rohkeistakin kuvista.

Nyt 23-vuotias tähti nähdään jälleen esiintymässä vähissä vaatteissa. Emily Ratajkowski poseeraa GQ-lehden tuoreen numeron kannessa yläosattomissa, peittäen rintojaan varsin niukasti kaulallaan olevalla kukkaseppeleellä.

Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Hän poseerasi äskettäin GQ-lehdelle marraskuun numeron kansikuvaa varten. Nainen on kerännyt kannuksia myös näyttelijänä iCarly -komediasarjassa, ja taannoin hänet kiinnitettiin mukaan tulevaan Entourage-elokuvaan.