Pariskunta oli matkalla Espanjan Granadaan – lentokone vei heidät Karibialle Grenadaan

Matkailu · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen hammaslääkäri Edward Gamson ja hänen kumppaninsa olivat säästäneet kaksi vuotta jotta he pääsisivät matkustamaan Espanjan Andalusiassa sijaitsevaan Granadaan. Kaupunki tunnetaan islamilaisesta historiastaan, josta Gamson on erityisen kiinnostunut. Matka ei kuitenkaan sujunut ongelmitta.

Kaksikko ei nimittäin koskaan päässyt Granadaan. Espanjalaisen matkakohteen sijaan pariskunnan lento Lontoosta vei heidät Grenadaan Karibialle. Uskomatonta kyllä, lennon suorittaneen British Airwaysin mukaan kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kuin tällainen moka on päässyt käymään, Metro uutisoi.

Gamsonin mukaan heidän lipuissaan ei lukenut maata, johon lento oli menossa tai lennon pituutta, joten he tajusivat virheen vasta koneen lähdettyä yhdeksän tuntia kestävälle matkalle. Nyt mies vaatii oikeusteitse korvauksia pieleen menneestä lomasta. Kaksikko lensi Grenadasta suoraan takaisin kotiinsa Washingtoniin. British Airways ei ole vielä tarjonnut kaksikolle korvauksia sattuneesta kömmähdyksestä.