Pikkupojalla odottamaton haaste – keksin syöminen osoittautui vaikeaksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Keksit lukeutuvat jäätelöiden ja mansikoiden lisäksi monen suosikkiherkkuihin kesän lämpiminä kuukausina. Myös eräs pahaa aavistamaton pikkupoika päätti syödä hieman keksiä. Pikkumies ei kuitenkaan aavistanut, ettei se tulisi olemaan aivan niin helppoa.

YouTube
YouTube

Tilanne käy ilmi America’s Funniest Home Videos -ohjelman julkaisemalla videolla. Kesä-aikaan kuvatulla videolla nähdään, että keksiä pitelevällä pojalla on käsissään uimiseen tarkoitetut kellukkeet. Nämä muovikappaleet tulivat lopulta pahasti pojan tielle keksinsyömisen aikana.

Nuorukainen ei nimittäin saa millään syötyä keksiään käsissään olevien kellukkeiden johdosta. Sinnikäs nuori kesämies jaksaa kuitenkin yrittää keksin syömistä. Hauska video on sittemmin naurattanut lukuisia pojan taisteluun samaistuneita.