Hurja tilanne videolle – sankaripoliisi pelasti naisen junan alta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teksasin Richmondissa asuva poliisi Ramon Morales pelasti viime sunnuntaina naisen varmalta junan alle jäämiseltä. Tilanne tallentui poliisiauton kojelautakameralle. Kojelautakameran videolta ilmenee, kuinka paikalle hälyytetty poliisi huomaa raiteilla istuvan naisen ja juoksee nopeasti paikalle.

YouTube
YouTube

Ramon Morales raahaa itkevän naisen turvaan juuri ennen kuin juna olisi ajanut hänen päälleen. The New York Daily News -lehden mukaan 27-vuotias Morales on työskennellyt laitoksella vasta 10 kuukauden ajan.

– Hän tuli paikalle juuri ajoissa. Pelasti tämän naisen elämän välittämättä omastaan, paikallinen ylikonstaapeli L. Neinast kommetoi.

– Ramon on järkyttynyt tapauksesta, varmasti vielä enemmän sen jälkeen kun näki videon ja tajusi kuinka lähellä hän itsekin oli jäädä junan alle. Hän on sankari, joka teki kaikkensa pelastaakseen toisen ihmisen hengen, ylikonstaapeli jatkoi.