Selena Gomez jakoi herutuskuvan Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja, näyttelijä ja entinen Disneyn teinitähti Selena Gomez muistetaan myös Justin Bieberin ex-tyttöystävänä. Nyt nuoret tähdet vannovat jälleen ikuista rakkautta toisilleen – ties monettako kertaa. Kaksikymppinen kanadalaispoppari julkaisi äskettäin yhteiskuvan hänestä ja Selenasta.

Paluu Justin Bieberin kainaloon ei kuitenkaan ole onneksi estänyt 21-vuotiasta näyttelijätärtä lähettämästä herutuskuvia Instagramiin. Selena Gomez jakoi Instagram-tilillään otoksen, jossa hän poseeraa kameralle oransseissa bikineissä ja aurinkolaseissa. Kuvatekstissä luki ”soy valiente”, joka tarkoittaa ”olen rohkea” espanjaksi.

Taannoin näyttelijäkaunotar jakoi bikinikuvansa ohessa voimaannuttavan viestin, jossa hän ilmoitti uusien tuulien puhaltavan elämässään. Selena Gomez ilmoitti taannoin keskittyvänsä nyt täysillä uraan ja jättävänsä bailuelämän taakseen. Hän katkaisi välit Kendall ja Kylie Jenneriin, sillä pelkäsi saavansa heiltä liikaa huonoja vaikutteita.