Suarezin puraisu toi jättivoittoja Suomeen ja Norjaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uruguayn jalkapallomaajoukkueessa pelaava Luis Suarez on tällä hetkellä otsikoissa hurjan tempauksensa johdosta. Jalkapalloilijaa epäillään Italian joukkueessa pelaavan Giorgio Chiellinin puremisesta kesken ottelun. Eikä kyse ollut ensimmäisestä kerrasta.

Tiistaina pelatussa Uruguayn ja Italian välisessä ottelussa nähty välikohtaus on saanut aikaan FIFA:n johtaman tutkinnan. Suarez voidaan tuomita poikkeukselliseen pitkään pelikieltoon, jos hänen katsotaan puraisseen vastustajaansa. Monet vedonlyöjät ovat kuitenkin erittäin iloisia puremisesta.

Esimerkiksi eräs norjalainen oli nimittäin lyönyt vetoa siitä, että Suarez puree vastustajan pelaajaa näissä kisoissa. Vedonlyöjä nettosi puraisun seurauksena yli 600 euroa. Suomessa 20 vedonlyöjää voitti puremisen myötä lähes 10.000 euroa.