Hämmentävä video: Tuntemattomat lyövät toisiaan kasvoihin – parodia suuteluvideosta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tatia Pilieva nousi taannoin kertaheitolla suuren yleisön tietouteen First Kiss -videonsa myötä. Miljoonayleisön keränneellä videolla toisilleen tuntemattomat ihmiset suutelevat toisiaan ensimmäistä kertaa. Sittemmin mainostempaukseksi paljastunut video on saanut aikaan monia parodiaversioita.

YouTube
YouTube

Tuorein niistä on The Slap -niminen video, jonka nimi kertoo jo paljon. Videolla toisilleen tuntemattomat ihmiset läimäyttävät toisiaan kasvoihin. Kaikki osallistujat ovat täysin vapaaehtoisia ja he iovat kertoneet etukäteen, kuinka lujaa heitä saa lyödä.

Max Landisin parodiavideolla nähdään aluksi monia hermostuneita kokelaita. Läimäyttelemisen lähdettyä käyntiin moni kuitenkin innostuu puuhasta ehkä odotettua enemmän ja kysyy, voivatko he kokeilla lyömistä uudelleen. Hauskaa videota tähdittää myös Kuudes aisti -elokuvan pikkupoikana tunnettu näyttelijä Haley Joel Osmont.