Chris Brown hylkäsi syyttäjän tarjouksen – taas vankilaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikin parissa uraa luonut 24-vuotias Chris Brown joutui taannoin vankilaan rikottuaan toistuvasti ehdonalaistaan. Hänen piti viettää vankilassa yhteensä 131 päivää. Rihannan ex-rakas pääsi kuitenkin vapauteen 23 päivää etuajassa.

Chris Brownin ongelmat lain kanssa eivät kuitenkaan ole ohi, sillä poptähteä syytetään Parker Adams -nimisen miehen pahoinpitelystä Washington D.C.:ssä. TMZ-sivuston mukaan syyttäjä yritti sopia tapausta Brownin ja hänen asianajajansa kanssa, mutta artisti ei suostunut ehtoihin ja näin ollen tapaus tullaan ratkaisemaan oikeuden edessä. Mikäli tähti olisi hyväksynyt sopimksen, hän olisi välttynyt vankilalalta. Nyt uuden vankilatuomion mahdollisuus kuitenkin siis pysyy.

Julkisuuteen kerrottiin äskettäin, että Chris Brownin sellinaapurina oli amerikkalainen r&b-tähti ja soul-laulaja James DeBarge. Kaksikko vietti päiviään lauluja ja kappaleita tehtaillen. Vielä ei ole tiedossa, ottaako miehen mielitietty Karrueche Tran hänet takaisin kainaloon.