3-vuotias donitsivaras rysän päältä kiinni – värikäs selitys vailla vertaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsille voi olla haasteellista opettaa oikean ja väärän eroa siksi, että pienokaiset onnistuvat useimmiten olemaan yksinkertaisesti niin suloisia, ettei heitä voi rangaista. Osa pienistä ihmisistä omaa äärettömän vilkkaan mielikuvituksen, ja kun sen yhdistää loistaviin puhelahjoihin, voivat vanhemmat olla liemessä.

YouTube
YouTube

Nyt verkkoon on noussut video varsinaisesta mini-Runerbergistä, joka yrittää päästä pälkähästä keksimällään sepityksellä. Kolmevuotias pikkutyttö on kähveltänyt salaa donitsin, joka oli tarkoitettu vasta ruoan jälkeen nautittavaksi. Valitettavasti äiti saa tytön kiinni kesken syömisen ja tästä alkaa monivivahteinen kuulustelu.

Pikkutyttö keksii donitsille sata muuta syytä kuin sen, että hän olisi itse ottanut sen mussutettavaksi. Hän jopa syyttää donitsivarkaudesta isäänsä, joka ei ole edes kotona. Vaikka pikkuisen nokkeluus saattaa tuntua suloiselta, on tämänkin ipanan äidin tehtävä tärkeä kasvatustyö ja pidettävä pokkansa tilanteessa. Muuten jälkikasvu ei opi sääntöjä koskaan.