Huh! Leffatähden vaimon bikiniposeeraus saa hieraisemaan silmiä – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Alec Baldwin on tätä nykyä naimisissa itseään 26 vuotta nuoremman vaimon Hilarian kanssa. Parilla on yhteinen Carmen-tytär, joka syntyi viime syyskuussa. Viime aikoina Hilaria Baldwin on julkaissut Instgram-sivullaan lähinnä vauvakuvia.

Hilaria Baldwin tunnetaan kuitenkin myös ahkerana joogaajana, ja nyt nainen esittelee taitojaan harrastuksen parissa Instagramissa jakamassaan kuvassa. Otoksessa mustiin bikineihin sonnustautunut 30-vuotias tähti joogaa Alecin omistaman jahdin sisällä Padma Bhujangasana -nimisessä asennossa, joka ei varmasti ihan aloittelevilta joogilta onnistuisi.

Hilaria Baldwin on 30-vuotias joogaopettaja, joka meni Alec Baldwinin kanssa naimisiin vuonna 2012. Aiemmin Baldwin oli naimisissa näyttelijätär Kim Basingerin kanssa. Liitosta syntyi Ireland-tytär, joka tekee parhaillaan uraa mallina.