Koira syntyi ilman kaulaa – uskomaton näky kaupungilla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Koira on yksi suosituimmista lemmikkieläimistä kautta aikojen. Amerikkalaisella Kim Dillenbeckillä on myös lemmikkeinä koiria. Yksi naisen lemmikkikoirista herättää kuitenkin muita huomattavasti enemmän huomiota. Kyseessä on Pig-niminen koira, jolta puuttuu kokonaan kaulanikamat.

Facebook
Facebook

Dillenbeck on adoptoinut erikoisen lemmikkinsä. Pigin raajat ovat kiinnittyneet selkärankaan väärässä asennossa, jonka johdosta koiran ulkomuoto on todella poikkeuksellinen. Nainen kertoo AP:lle, että eläin saa runsaasti huomiota minne tahansa se meneekään.

Synnynnäisten epämuodostumiensa johdosta Pig kävelee kuin gorilla ja loikkii kuin sammakko. Hengitysvaikeuksia ja tasapaino-ongelmia lukuunottamtta muuten perusterve eläin on saanut omien Facebook-sivujensa kautta tuhansia faneja jotka seuraavat tämän kommelluksia.