Sylvie van der Vaart pikkubikineissä huvijahdilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollantilainen malli Sylvie van der Vaart nousi viime vuonna otsikoihin poseerattuaan Hunkemöller-yhtiön alusvaatekuvissa. Neitokainen on päätynyt työnsä ansiosta myös paparazzien huomion keskiöön ja monet viihdelehdet ovat noteeranneet hänen eksoottisen kauneutensa.

Sylvie van der Vaart on lomaillut viime päivinä Välimerellä sijaitsevalla Formenteran saarella ystäviensä kanssa. Hollantilaiskaunotar päätyi kuvaajien kameroille rentoutuessaan luksusjahdin kannella valkoisissa bikineissä.

35-vuotias Sylvie van der Vaart on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin futisvaimo oltuaan naimisissa Rafael van der Vaartin kanssa. Sylvie on viettänyt vuoden mittaan aikaansa lomilla, ja viimeksi hänet ikuistettiin Miami Beachilla bikineissä.