Järkyttävä kaloripommi – tältä näyttää 5,4 kilon burrito

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kilpasyöminen on laji, jossa kilpaillaan noin 8-10 minuutin pituisissa kisoissa. Yksinkertaisuudessaan tarkoituksena on siis syödä mahdollisimman paljon edessään olevaa ruokaa. Nyt eräs kilpasyömäri on osoittanut, kuinka hyvä hän lajissaan oikein onkaan.

YouTube
YouTube

Kyseessä on kilpasyömäri Matt Stonie, joka on lajissaan tällä hetkellä maailman toiseksi menestynein. Mies päätti luoda itselleen ultimaattisen syömishaasteen megaburriton muodossa. Videolle tallennetussa tempauksessa Stonie rakentaa päätähuimaavan 5,4 kilogramman burriton.

Burritoon laitettiin muun muassa kaksi purkkia papuja, lähes 700 grammaa riisiä sekä yhteensä 900 grammaa porsasta ja naudanlihaa. Valmiina hurja rakennelma näyttää aivan pieneltä lapselta miehen sylissä. Kilpasyömärillä olikin kokkailussaan jonkin verran syömistä.