4-vuotias pikkutyttö narautti murtokoplan – tarina kuin Hollywood-elokuvasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni muistaa edelleen Yksin kotona -elokuvan ja sen monet jatko-osat, joissa rikolliset joutuivat vastakkain nerokkaan pikkulapsen kanssa. Lopulta lapsi vei voiton ja rikolliset päätyivät kaltereiden taakse. Nyt vastaava tapaus on sattunut tosielämässä, kun nelivuotias tyttö narautti joukon murtovarkaita.

YouTube
YouTube

Washingtonin Ferndalessa asuva Abby auttoi poliisia selvittämään rikossarjan, johon hänen lastenhoitajansa ja tämän ystävät olivat syyllistyneet. Rikolliset yrittivät vierittää syyn omaisuuden katoamisesta naapurin niskoille, mutta he aliarvioivat nelivuotiaan tytön osaamisen.

Lastenvahti väitti poliisille, että kaksi aseistettua mustaihoista miestä oli tunkeutunut taloon ja että toinen miehistä näytti naapurilta. Abby kuitenkin kertoi poliisille, että talossa käyneet miehet olivat valkoihoisia. Poliisi otti tytön kertomuksen vakavasti ja lastenhoitajan tarina alkoi samalla osoittautua valheelliseksi. Lopulta lastenhoitaja tunnusti kaiken.