Isac Elliot listakärjessä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Isac Elliotin uusi 23. kesäkuuta julkaistu single Baby I on noussut Suomen ja Norjan iTunes-listan ykköseksi ja Ruotsissa sijalle kolme. Hittituottaja RedOnen säveltämä kappale on tällä hetkellä nousussa myös Spotifyn listoilla Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Isac kutsuttiin jo toisena vuotena peräkkäin esiintymään Oslossa juhannuksena järjestettävään VG-lista konserttiin. Isac oli tällä kertaa 100.000 ihmistä keränneen konsertin yksi pääesiintyjistä.

Poptähti Isac Elliot julkaisi uuden Baby I -singlensä viime viikolla Helsingissä. Kauppakeskus Forumissa tapahtunut esiintyminen nähtiin reaaliajassa Isacin nettisivujen kautta ja sitä seurattiin yli 20 eri maasta. Ilmaiskonsertin kiljunta oli korviahuumaavaa, ja muutama eturivissä pyörtymisen partaalla ollut fani jouduttiin nostamaan yleisön joukosta pois.