Miehen kives painaa 45 kiloa – kerää rahaa leikkaukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni muistaa muutama vuosi sitten otsikoihin nousseen lasvegasista kotoisin olleen Wesley Warren Jr. -nimisen miehen, jolla oli ällistyttävän suuret kivekset. Miehen testikkelit painoivat 45 kiloa, ja ne poistettiin myöhemmin leikkausoperaation avulla. Hänen tarinastaan kertoi ensimmäisenä TLC-televisiokanava.

YouTube
YouTube

Nyt toinenkin jättikokoisen kiveksen omistava mies on astunut julkisuuteen. Battle Creekistä kotoisin oleva Dan Maurer tahtoo samanlaisen operaation kuin hänen kohtalontoverinsa viime vuonna. Miehellä nimittäin on vaivanaan poikkeuksellisen suuri 45-kiloinen kives. Lääkärit diagnosoivat ulokkeen aiemmin pelkästään ylipainosta johtuvaksi, mutta miehen laihdutettua he ymmärsivät lopulta sen tarvitsevan operaatiota. Kives on todella laajentunut ja leikkaus tulee maksamaan paljon.

Maurer yrittää nyt kerätä rahaa julkisuuden avulla perin tärkeää leikkausta varten. Mies haaveilee leikkauksesta kalifornialaisen spesialistin luona, eikä hänen vaimonsakaan pane pahitteeksi kivespussin normalisoitumista. Valitettavasti Maurerin esikuvana toiminut Wesley Warren kuoli tänä vuonna maaliskuussa diabeteksen aiheuttamaan kohtaukseen. 39-vuotiaalla Danilla on kuitenkin vielä toivoa, Huffington Post lohduttaa.