Hämmästyttävä keksintö: Näin muovipulloista voi tehdä itse narua

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman muoviroskan lisääntymisen syynä on pääosin muoviset vesipullot, jotka eivät maadu luonnossa, vaan päätyvät muun muassa valtameriin tähtitieteellisen kokoisiksi roskalautoiksi. Nyt eräs mies on keksinyt erikoisen tavan uudelleenkäyttää muovipulloja.

YouTube
YouTube

Venäläismies on ryhtynyt rakentamaan muovipulloista narua. Pullot saadaan ohueksi naruksi omatekemän laitteen avulla. Laite on rakennettu melko yksinkertaisella konstilla puupölkyn ja terän avulla.

Pullo laitetaan vekottimen pidikkeeseen, jonka jälkeen siitä lähdetään niin sanotusti kuorimaan muovinarua. Erikoinen keksintö on hyödyllinen tapa uudelleenkäytttää luontoa tuhoavat muovipullot. Vimpainta esittelevää videota on käyty ihailemassa YouTubessa jo 1,8 miljjoonaa kertaa.