Teini-idoli sai osuman esiintymislavalla: ”Sattui todella paljon”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction muodostettiin suositun brittiläisen televisio-ohjelma X Factorin seitsemännen tuotantokauden aikana. One Direction julkaisi kolmannen albuminsa Midnight Memories viime vuoden loppupuolella, ja heidän singlensä Best Song Ever nousi listojen kärkeen kaikkialla maailmassa.

Yhtye kiertää parhaillaan Eurooppaa, ja kuten kunnon musiikkitähden elämään kuuluu, heittelevät innokkaat fanit mielellään tavaroitaan esiintymislavoille. Ideana on, että he näkisivät idolinsa edes hipaisevan heidän aiemmin omistamaansa esinettä. Toisinaan tietysti konsertteihin mahtuu öykkäreitä, jotka heittelevät tavaroita protestoidakseen. Nyt Niall Horan on saanut kipeän osuman Amsterdamissa.

– Kiitos Amsterdam upeista esityksistä! Kunnioitan suuresti, että tulitte katsomaan meitä. Lisäksi tyypit, voisitteko rajoittaa tavaroiden heittelemistä lavoille, kiitos. Jotain lensi minua päin tänään ja se sattui todella paljon. En tahdo valittaa, mutta polvileikkauksestani on kulunut vasta viisi kuukautta ja se aiheuttaa edelleenkin kipua. Olen huolestunut asiasta, Niall kirjoitti Twitteriin.

Kerroimme jo aiemmin, että Liam Payne ja Niall Horan ovat huolestuneita kiertueen turvallisuudestaan ja bändillä on käytössään peräti sata turvamiestä. Tämä tarkoittaa, että jokaiselle jäsenelle on 20 henkivartijaa. One Directionin pojat pelkäävät erityisesti yli-innokkaita faneja ja Niallin on kerrottu saavan heidän takiaan paniikkikohtauksia.