Ökyrikas teini brassaili netissä – vihaajat polttivat ökyautot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ökyrikkaiden nuorten elämää seuraavalla Instagram-sivulla esitellään näiden kultalusikka suussa syntyneiden luksuselämää lentokoneineen, huvijahteineen ja luksusautoineen. Rich Kids of Instagram on nyt koitunut erään siellä elämäänsä esitelleen nuoren miehen omaisuuden kohtaloksi, kun vihaajat iskivät.

19-vuotias Aleem ”Lord Aleem” Iqbal työskentelee isänsä luksusautokaupassa, ja hän on julkaissut verkossa runsaasti kuvia, joissa poseeraa toinen toistaan upeampien autojen kanssa. Nyt neljä näistä autoista on poltettu viikon aikana, The Telegraph uutisoi.

Aleem poseerasi 6. kesäkuuta Englannin Lutonissa huippukalliin Lamborghini Aventador Roadsterin kanssa, ja vain muutama tunti kuvan julkaisemisen jälkeen auto poltettiin. Valvontakameran videolle tallentui joukko mercedes-Benzillä paikalle saapuneita nuoria miehiä, jotka kaatoivat auton päälle bensaa ja sytyttivät sen palamaan. Viikon sisään myös kaksi Audi R8 Spyder -autoa ja yksi Bentley Flying Spur poltettiin. Yhteensä autojen arvo kohoaisi Suomen hinnoilla reilusti yli miljoonaan euroon.