Ikuista rakkautta: Pariskunta ei päivääkään erossa 68 vuoteen – menehtyivät 10 tuntia toisistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu ajoittain tarinoita ikuisesta rakkaudesta ja siitä miten pariskunnat ovat eläneet häiden jälkeen kirjaimellisesti koko elämänsä yhdessä. Tällaisissa tapauksissa myös lähteminen tapahtuu joskus hyvin samanaikaisesti. Nyt verkossa ihastuttaa manchesterilaisen pariskunnan rakkaustarina.

rakkaustarina27062014

Englantilaiset George ja Dorothy Doughty elivät yhdessä 68 vuoden ajan ilman, että viettivät yhtään päivää erossa toisistaan. 91-vuotias George joutui taannoin sairaalaan keuhkokuumeen vuoksi. Miehen ollessa jo sairaalassa myös vaimo Dorothy joutui sairaalaan vyöruusun vuoksi, ja sairautensa takia hänen ei annettu tavata miestään, Daily Mail uutisoi.

George menehtyi 23. toukokuuta sairaalan teho-osastolla. Samaan aikaan vaimo sai kehon heikon puolustuskyvyn vuoksi infektion, johon hän menehtyi vain 10 tuntia miehensä jälkeen. Pariskunta rakastui Dorothyn ensimmäisen miehen kuoleman jälkeen, kun he olivat ensin kirjeenvaihdossa ja tapasivat ensimmäisen kerran Manchester Piccadillyn rautatieasemalla. Ensitapaamisessa Dorothy piti kädessään ruusua ja George sanomalehteä, jotta he tunnistaisivat toisensa. Nyt heidät on haudattu vierekkäin – Dorothyn haudalla on ruusu ja Georgen haudalla sanomalehti.