Ei voi olla totta! Iäkäs pariskunta ällistyttävässä onnettomuuskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin kännykkäkamerat ovat mukana joka paikassa, joten kuvia löytyy aina, kun jotain erikoista tapahtuu. Näin ollen myös kolarit ja kolaripaikat ikuistetaan poikkeuksetta valokuviin. Nyt erään auto-onnettomuuden jälkeen on ikuistettu ällistyttävä kolarikuva, jossa autossa olleet vanhukset poseeraavat.

Kuvan Twitterissä julkaisseen RMG Newsin mukaan iäkäs pariskunta joutui Los Angelesissa Bel Airin luksusalueella onnettomuuteen, jossa heidän henkilöautonsa kellahti kyljelleen. Ennen poliisin ja pelastushenkilöstön saapumista paikalle pariskunta poseerasi kuvaajalle. Otoksessa mies seisoo auton vierellä, ja samaan aikaan mummeli poseeraa kuvaajalle yhä auton sisälle jumiutuneena. Kumpikaan vanhuksista ei loukkaantunut.