Ryhmäseksiä veneessä – kolmikko törmäsi lentokenttään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Intiimipuuhastelu väärässä paikassa voi koitua kohtaloksi, sillä se vie usein ihmisten kaiken huomion. Kerroimme viime viikolla tapauksesta, jossa auto suistuin tieltä ja törmäsi puuhun, kun mukana olleet nainen ja kaksi miestä harrastivat ryhmäseksiä. Nyt samanlainen tilanne on tapahtunut vesillä.

New Yorkissa sattuneessa tapauksessa kolme henkilöä oli veneilemässä, kun intohimo iski päälle niin pahasti, että sit piti rauhoitella ryhmäseksillä. Lopulta kolmikko oli niin työn touhussa, että vene jäi ohjaamatta ja se ajautui päin lentokentän kiitotietä.

Veneen 51-vuotias kuljettaja ja hänen 60-vuotias ystävänsä olivat ennen veneeseen suuntaamistaan juopotelleet baarissa, josta he olivat lähteneet jatkoille veneeseen mukanaan baarista löytämänsä naisseuralainen. Jostain syystä he eivät ankkuroineet venettä ryhtyessään intiimipuuhiin, ja vene päätyi lopulta aivan väärään paikkaan. New York Post -lehden mukaan poliisi löysi veneestä suuren määrän tyhjiä oluttölkkejä. Veneen kuljettaja sai vammoja kasvoihinsa ja menetti sekä ajokorttinsa että venekorttinsa.