Claudia Romani kannatti Italian futisjoukkuetta herutuskuvilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreimpaan Stara-kaupunkilehteen haastateltu italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan kovana jalkapallon ystävänä, ja on siksi saanut ajankohtaisen lempinimen Seksikkäin futisfani. Claudia on viime aikoina raportoinut Miamin trendeistä suoraan Staran lukijoille.

Nyt Claudia Romani on päätynyt jälleen kameroiden eteen Floridan Miami Beachilla. Italiatar kuvattiin ottamassa selfie-otoksia takapuolestaan, joka oli verhottu Italian lipun värejä kantavalla kankaalla. Samaiset värit koristavat myös Claudian bikineitä hänen tuoreissa Instagram-kuvissaan.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa. Claudia kertoi Staran haastattelussa näkemyksensä kuntoilusta ja naiskauneudesta.