Juoppokuskina tuntemattomille – hyväntekijä herättää huomiota

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rattijuopumukseen liittyvissä onnettomuuksissa kuolee oelkästään Yhdysvalloissa vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä. Yksi heistä oli Vince Cazani, joka menehtyi rattijuopon törmättyä häneen autollaan. Vince Cazanin ystävä päätti onnettomuuden seurauksena laittaa oman kortensa kekoon estääkseen vastaavanlaisia onnettomuuksia tapahtumasta.

Because I Said I Would -kampanjan aloittanut nuori mies tarjoaa kotiseutunsa baareista lähteville tuntemattomille ihmisille autokyytejä kotiin, jotta he eivät itse istuisi ratin taakse päihtyneinä.

Anonyyminä pysyttelevä mies ei pyydä palveluksistaan maksua. Osa autettavista tarjoaa hänelle silti vaivanpalkkaa juoppokuskina toimimisesta. Nämä rahat hän lahjoittaa rattijuopumuksen vastaista työtä tekevälle Mothers Against Drunk Driving -järjestölle.