Lateysha Grace bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituimpiin realitysarjoihin kuuluu The Only Way Is Essex -ohjelman lisäksi Walesin maisemiin sijoittuva The Valleys. Sarjaa tähdittää muun muassa kuvankaunis Lateysha Grace, jonka alastonkuvia nähtiin taannoin ZOO-lehdessä. Sittemmin nuori kaunotar kertoi haluavansa pienentää silikonirintojensa nännit.

– Korjautan nännini, sillä en ole tyytyväinen rintojeni ulkonäköön. En voi edes ottaa rintaliivejä pois seksin aikana. Saan Twitter-viestejä, joissa nännejäni haukutaan ällöttäviksi. Minun käsketään korjauttamaan itseni, Lateysha paljasti The Sun -lehdelle.

Parhaillaan Lateysha Grace on lomailemassa Mallorcalla, Espanjassa. Siellä hänet kuvattiin nautiskelemassa rantaelämästä Magalufissa yhdessä ystävänsä kanssa.

Rintoihin kohdistuvien kauneusleikkausten lisäksi realitytähti on käyttänyt toiset 4.600 euroa hampaidensa korjauttamiseen. Syynä on ilkikurinen internet-kommentti, jonka mukaan Lateyshan hampaat näyttävät ”palaneelta aidalta”.