Tanssiva liikennepoliisi saa hymyn autoilijoiden huulille – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyväntuulisuus ja myönteinen elämänasenne eivät maksa mitään. Jokainen voi omalla käytöksellään antaa myös kanssaeläjilleen aihetta hymyyn. Jo iloinen tervehtimen riittää. Virkavallan edustajat saattavat antaa itsestään toisinaan turhan tärkeän mielikuvan, joka saattaa työntää heitä kauemmas tavallisten kansalaisten luota.

YouTube
YouTube

Otsikoihin on nyt noussut varsinainen hyvän mielen lähettiläs Connecticutin Newtownista. Liikenteenohjaaja Kathy Holick on ilostuttanut paikallisia tienkäyttäjiä jo tovin hauskalla työtyylillään. Nainen nimittäin tanssii innokkaasti samalla kun ohjaa liikennettä. Onneksi kukaan tiukkapipoinen ja harmaamielinen ei ole ennättänyt valittamaan naisen iloa tuottavasta tanssimisesta, koska sekin on varmasti jonkin pikkusieluisen hapannaaman mielestä väärin. Suomessa ainakin.

Sen sijaan paikalliset yhdysvaltalaisasukkaat ovat onnellisia mukavasta liikennepoliisista, joka muistuttaa heitä olemaan myönteisellä mielellä ja hymy huulilla. Tämä on tärkeää Kathyn työskentelemässä kaupungissa, sillä se on joutunut kärsimään lähihistoriassa kohtalokkaita tragedioita kouluampumisten kanssa. Paikalliset kiittävät Kathya lahjoilla.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.