Ökyautojen joukkokolari moottoritiellä – video viimein julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luksusautojn harrastajille on olemassa vain kourallinen autotapahtumia, joissa huippuarvokkailla menopeleillä ajetaan yleisillä kaduilla ja teillä – ja ainakin nimellisesti liikennesääntöjen mukaan. Vuonna 2011 Bullrun-autokilpailussa tapahtui massiivinen ökyautojen joukkokolari, jossa tuli runsaasti kallista romua.

YouTube
YouTube

Tapauksesta on julkaistu video vasta nyt, kolme vuotta onnettomuuden jälkeen. Videolla nähdään kuinka Audi R8 Spyderin kuljettaja kaahaa liikenteessä, eikä huomaa kaistaa vaihtaessaan, että takaa tulee Mercedes-Benz SL55 vielä suuremmalla nopeudella. Autot osuvat toisiinsa kyljittäin ja kuljettajat menettävät niiden hallinnan.

Auto osuu tämän jälkeen vielä edessään olleen Hondan perään suurella nopeudella. Videon esittelyn mukaan räppäri Ice-T omisti onnettomuudessa mukana olleen Mersun. Poliisiraportin mukaan syylliseksi kirjattiin räjähtänyt rengas.