Selittämätön tapaus Japanissa – suuri joukko opiskelijatyttöjä tajuttomaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa opiskelijabileissä nähdään usein itsensä sammumiseen saakka juopotelleita nuoria miehiä ja naisia, mutta kovin runsaslukuisesti heitä ei ole totuttu näkemään. Nyt Japanissa järjestetyssä opiskelijatapahtumassa niin kävi, kun useita nuoria naisia menetti yllättäen tajuntansa kesken kaiken ja tuupertui kadulle.

Paikalle kutsutut poliisit ja ensihoitajat eivät saaneet kaikkia hereille paikan päällä, joten heidät jouduttiin viemään sairaalahoitoon. Osa tajuttomista oli niin huonossa kunnossa, että he olivat ulostaneet alleen.

Ensin tapauksen syyksi epäiltiin alkoholin yliannostusta, mutta naisten suuri joukko sai tutkijat toisiin ajatuksiin. Nyt he epäilevät Meijin yliopiston miespuolisten opiskelijoiden huumanneen naiset tarkoituksella, Buzzap uutisoi. Tajuttomista naisista levisi nopeasti kuvia Twitteriin ja Instagramiin. Poliisitutkinta tapauksesta jatkuu edelleen.