Hyvästit roikkuville rinnoille! Uutuuskeksintö tekee rintaliivit tarpeettomiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sivistyneessä maailmassa naiset ovat tukeneet rintojaan tavalla tai toisella jo tuhansien vuosien ajan, vaikka meille tutut nykymuotoiset rintaliivit keksittiin vasta vuonna 1914. Sittemmin alalla ei ole nähty kovinkaan mullistavia innovaatioita, mutta nyt sellainen voi olla hyvinkin lähellä.

Englantilainen yritys on nimittäin kehittänyt rintaliivit, joita ei tarvitse enää erikseen pukea ylle, koska ne asennetaan leikkauksessa rintojen ihon alle. Nämä näkymättömät sisäiset rintaliivit koostuvat rintojen alle tulevista silikonikupeista, jotka saavat tukea kylkiluihin kiinnitettävistä silkkikiinnikkeistä. Katso piirroskuva tuotteesta tästä.

Parhaillaan tuote on käytännön testausvaiheessa, jossa ensimmäiset naiset ovat jo saaneet tuet rintoihinsa Guy’s & St. Thomasin sairaalassa Lontoossa. Nyt tutkitaan tuotteen vaikutuksia muun muassa arpikudoksen muodostumiseen, The Sun kertoo. Vasta myöhemmin selviää tullaanko tuote saamaan markkinoille. Jos saadaan, niin se muuttaa monien naisten rintaliivien tarpeen.